23. august 2016

En dag utenom det vanlige...

Hallo alle sammen

Dagen i dag har jeg hele tiden følt på meg at i dag var noe helt utenom det vanlige. Følte dere også det slik i dag? Mens Erik har vært på jobb har jeg gått rundt og følt at noe var i ferd med å skje hele tiden. Det var en veldig ubeskrivelig følelse og jeg kan på en måte ikke beskrive følelsen annet enn at jeg bare hadde på følelsen at noen ting var i gjære.


Og etter å ha følt det slik i flere timer fikk jeg endelig bekreftet at følelsen var riktig. Da jeg var ute og snakket med blomstene mine så var det at jeg så plutselig noen merkelige skyer på himmelen. Jeg er helt sikker på at de ikke var der før i dag. Og litt senere igjen var det borte igjen.Jeg må si jeg er veldig funderende i forhold til hva dette kan ha vært for noe. Nå er jeg nesten nødt til og sette meg ned og vente til Erik kommer hjem. Vi får blogge hverandre mere i morgen.

Føler dere også slike følelser iblant?
3 kommentarer:

 1. Noen ganger føler jeg også at jeg føler, eller har følt en helt underlig følelse. Det er så spennende å føle på den følelsen, nesten som en uvirkelig følelse. Takk for at du hjalp meg inn i meg selv og fant mine følelser.
  Martin

  SvarSlett
  Svar
  1. Five weeks ago my boyfriend broke up with me. It all started when i went to summer camp i was trying to contact him but it was not going through. So when I came back from camp I saw him with a young lady kissing in his bed room, I was frustrated and it gave me a sleepless night. I thought he will come back to apologies but he didn't come for almost three week i was really hurt but i thank Dr.Azuka for all he did i met Dr.Azuka during my search at the internet i decided to contact him on his email dr.azukasolutionhome@gmail.com he brought my boyfriend back to me just within 48 hours i am really happy. What’s app contact : +44 7520 636249‬

   Slett
 2. Noen ganger føler jeg også at jeg føler, eller har følt en helt underlig følelse. Det er så spennende å føle på den følelsen, nesten som en uvirkelig følelse. Takk for at du hjalp meg inn i meg selv og fant mine følelser.
  Martin

  SvarSlett