22. september 2016

Spørre-runde i forhold til ting dere lurer på i forhold til meg

Hallo torsdagen

Dagen i dag bruker jeg til å stor-kose meg i mitt eget selskap mens Erik og Dennis er påbefaring på casinoer i nær og fjernområdene her på Grand Canaria og tenke over ting i forhold til hvor lykkelig jeg er i forhold til å være ett medlem av verdens beste team som dere vel kan tenke dere hva jeg mener med. Nemlig Team Erés.


Og i forhold til at tv-programmet jeg er med i er begynt å sendes på tv-skjermen tenker jeg at det er en del ting dere lesere lurer på i forhold til meg, Erik og Team Erés.

Så derfor tenkte jeg det kunne vært lurt og ha en spørrerunde og skrive et blogg-innlegg i forhold til å ha en spørrerunde. Skriv inn alle deres spørsmål i forhold til ting dere lurer på og så vil jeg svare når jeg har tid. Det er jo som dere skjønner ganske travelt her nede for team Erés i forhold til et potensiellt oppkjøp av hotellet og andre ting.


Nå skal jeg bort på "super-mercado" som er navnet på det spanjolske super-markedet her. Da jeg var innom før i dag sa de ansatte at de var utsolgt for granola med bær og andre ting men at det kunne komme inn når som helst i løpet av uken og det er snart en time siden så da kan det jo være en idè i forhold til å høre om noe har endret seg i forhold til granola og slike ting. Travle dager ja, but got to love it. ;-)

Vi snakkes senere. Husk og skriv inn dine spørsmål i kommentar-feltet!Elsker dere

Therés

37 kommentarer:

 1. Hei Therés! Jeg er din største fan! Hva synes du om Erik? Synes du ikke at han bruker for mye penger på deg? Liker bloggen din kjære!

  SvarSlett
 2. Hei Therés.
  Jeg lurer på hvorfor du og Erik ikke har noen barn?

  Mvh snart 2 barnsmor.

  SvarSlett
 3. Hvilken egenskap verdsetter du høyest i forhold til Erik?

  Takk for blogg full av livsglede!

  SvarSlett
 4. Hei Therés!

  For ein episk blogg du har!

  Eg har eit spørsmål i forhold til språk: Kvar kjem du frå?

  Eg trur du er trønder, medan venninna mi meiner du er frå Ålesund. Kan du gi oss eit svar i forhold til å gjere oss klokare?

  SvarSlett
 5. Jeg skal snart til Granca for første gang, og jeg er veldig usikker i forhold til om jeg skal veksle inn til lokale penger (Juru?) eller om det går fint med kredittkortet mitt. Er veldig usikker ass, og du som reiser så mye kan sikkert hjelpe. Koz

  SvarSlett
 6. Hei Therés,

  Jeg lurer på om du kan utdype litt om hvordan du tenker på interiør på hotellet, om oppkjøpet liksom går igjennom? Ettersom at du er interiørdesigner/arkitekt i forhold til de som ikke var så flinke der fra før?

  SvarSlett
 7. Hei Therés! Du fortalte at du så på Erik og deg som et powercouple som Brangelina. I forhold til skilsmissen deres, hva tenker du i forhold til det?
  Hvordan går forholdet deres i forhold til at Brad og Angelina nå gjør det slutt?

  SvarSlett
 8. Hei Therés! Hvordan møttes du og Erik?

  SvarSlett
 9. Erik og Dennis.. De er veldig mye sammen, alene. Blir du ikke litt sjalu på Dennis? Lurer du aldri på om de har noe på gang? Ala Brokeback Mountain hvis du skjønner hva jeg mener...

  SvarSlett
 10. Hva er ditt beste minne i forhold til reiser til ut land?

  SvarSlett
 11. Er Erik og denne Dennis mye på reise sammen? Har det slått deg at dette kan være en sånn Brokeback mountain opplegg?

  SvarSlett
 12. Hva tror du gjør Erik og deg til slikt et knallteam i forhold til business?

  SvarSlett
 13. Hiii Teres. Jeg bare lurte på hvor mange CC du har i implantert med tanke på den fine størrelsen din! Jeg er så sjalu i forhold til at du har så perfect kropp. lurer også på hvor mange kcals du spiser om dagen i forhold til at du hele tiden er så slank! det er vanskelig å ha fin kropp nå. særlig i forhold til at det er mange kcalorier i mange matsorter for tiden. takk for et fint innlegg. du er mitt idolet!
  også, P.S lurer på om du tørr å få barn endag? Jeg har hørt man kan bli tjukk av det. men heldigvis har fotballfrue hvist at det er mulig å forholde en fin kropp på trossalt. Jeg elsker henne oxo. men deg mest! Go TEAM EREZ!!!

  SvarSlett
 14. Hei Therés! I forhold til at hotellets forhold til Eirik. Hva vil du si om forholdet til det?
  Hilsen Lotta

  SvarSlett
 15. Vilken veske fikk du av Erik? Og hva koster den? Hvor mye synes du en gave må koste for at den virkelig skal bety at man elsker hverandre? Takk for fin blogg forresten. Klem fra Laila Torill

  SvarSlett
 16. Hva er galt med folk her?
  Denne Therese eksisterer heldigvis ikke! Hun er oppdiktet! Therese og alle andre karakterene spiles av samme personen.
  Og de såm har Therese sånn idol, særiøst? Finn dere et liv! Hun er bare ei naiv dom bimbo. D verste er at hun tror at Erik er interessert.
  Folkens , idol ska være ei dame såm e sjølstendig, snill, smart, vet hva hun er verd og intelligent .

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har svart deg under her for da er det sikrere at Therés også ser det åsså hadde jeg et spørmål til henne også.

   Slett
  2. Hei. Tror alle skjønner at Theres er oppdiktet, det er gøy allikevel forstår du vel!
   PS det skrives som, ikke SÅM.
   vennlig hilsen

   Slett
 17. Hei, Therés!
  Jeg vil bare si at jeg er helt uenig med Anonym over her i forhold til å være Idol, for du er helt ideal som idol! Nå bare gjetter jeg at Anonym er ei dame altså, og skikkelig misunlig på deg og derfor blir ho nett-troll i forhold til hva ho skriver. Det er ikke sikkert at ho egentlig mener det. Jeg tenker at du er alt ho sier som et Idol skal være, nemlig som ho skriver i forhold til å være Idol, sjølstendig, snill, smart og så videre. Du har jo jammen egen blogg og er på TV og tenker mye på andre som Erik. Og du er også skrekkelig søt og superskjønn. Du er så fin i rødt!
  Jeg tenker at jeg lurer på noe i forhold til å være i et forhold og finne den rette å være i forhold til og lurer på om du har noen tips i forhold til det og om å komme i et godt forhold? Håper du har tid til å svare meg.
  Gleder meg til å se deg på TV igjen for det er så mye mer nært og levende i forhold til bloggen, men bloggen må jeg også følge med på, altså!

  SvarSlett
 18. Har full forståelse i forhold til at du har fryktelig mye å gjøre i forbindelse med eiendomsinvesteringer i Spania, men skulle ønske du kunne ta deg tid til å holde oss litt mer oppdatert på bloggen din, i forhold til at det er veldig lenge å vente helt til torsdag.

  SvarSlett
 19. Vedde på at det kun er tv-folkene som kommenterer slik at det skal se ut såm hun er en ekte person.
  Halooooo! !!!! Du e en oppdiktet tv-serie.....hvordan kan dere være så dom å tro at det er et ekte "Therese " som står bak bloggen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenker at i forhold til dagens forhold er man ganske dom selv når man sier andre er dum. Sånn i forhold til rettskriving og slikt, liksom.

   Slett
 20. Sånn i forhold til hvem som leser og skriver i forhold til kommentarene og i forhold til om de kanskje skjønner ironi, kan du jo lese gjennom en gang til. Og så kan vi andre kose oss i forhold til å lese den beste bloggen ever.

  SvarSlett
 21. Kva for ein indre drivkraft er det som får deg til å dele livsopplevingar på ein så usselvisk måte?

  SvarSlett
 22. Det er forresten ikkje alle som har IQ til å bevise at ein ikkje er robot. Eg greidde det på femte forsøk, men så er eg også av dei glupaste.

  SvarSlett
 23. Hei!
  Jeg lurer på hvilken filmsjanger er din favoritt.

  SvarSlett
 24. Hvilken utdannelse har du? Hva liker du å lese?

  SvarSlett
 25. Hei, jeg heter Viktoria Benjamin Jeg er fra Bergen, men jeg flytter til Waterton Lakes National Park Canada med min mann. Ordene kan ikke forklare hvor opphisset jeg er for restaureringen av mitt ødelagte ekteskap, og nå er mannen min helt tilbake etter å ha forlatt meg og barna våre til en annen kvinne. Vi har vært gift i syv år, og i løpet av ekteskapet har vi hatt en serie kamper som vedvarer oss til endelig han forlot med meg og våre barn og flyttet til Australia for å være med en annen kvinne. han blokkerte alt betyr kommunikasjon han gjør dem ugyldige. Jeg lærte at livet mitt var over, og mine barn lærte at de aldri ville se faren sin igjen. Jeg prøvde å være sterk bare for mine barn, men jeg kunne ikke kontrollere smerter som plaget mitt hjerte, jeg ble fortært av tristhet og smerte fordi jeg virkelig elsket ham. Hver dag og natt tenker jeg på ham, og jeg vil alltid like ham å komme tilbake med meg, jeg ble bokstavelig talt gå gal og trengte en guddommelig inngrep, så jeg fortalte hvert av mine problemer til en venn av meg som en gang hadde lignende utfordringer i henne ekteskapsliv. Hun henviste meg til et veldig kraftig mannnavn DrIgbinovia. Hun sa at han var den eneste grunnen til den glede hun hadde til denne dagen. Drigbinovia kan hjelpe, ødelagte relasjoner hun sa det var jeg måtte sette ham på prøve. Jeg kontaktet ham på hans e-postadresse doktorigbinovia93@gmail.com og han ga meg instruksjoner om hva jeg skal gjøre, og det gjorde jeg, da gjorde han en kjærlighet for meg. Til min største overraskelse, etter tre uker, ringte mannen min og fortalte meg at han savnet oss så mye som barna, jeg var så overrasket, mitt hjerte var fylt av glede og spenning, og jeg begynte å skygge tårene mine. Han unnskyldte seg for sin feil og unnskyldte seg for smerten han forårsaket for meg og barna. Slik kom han tilbake til oss med stor kjærlighet og glede, og fra den dagen var ekteskapet nå sterkere enn før. Takket være Drigbinovia er han veldig kraftig mann, så jeg bestemte meg for å dele historien min for disse kvinners skyld og menn som opplevde hva som skjedde. Jeg vil at du skal vite at det er en løsning. Drigbinovia er løsningen, en sann og kraftig spellcaster som ba om å leve lenge for å hjelpe kvinner og barn i sin tid med smerte. Og det har også staver for helbredelse av kreft, kreft osv. Eller hva er han på via +2348144480786 GOD LUK,

  SvarSlett
 26. Hallo seere, jeg er nelson og er i ferd med å dele mitt vitnesbyrd her, min mor introduserte meg for Great Baba Ogbogo da hun oppdaget at jeg ikke kunne få min kone gravid etter 3 års ekteskap. Så disse brakte så mye trøbbel i ekteskapet mitt og førte til skilsmisse. Hun sa, han er veldig åndelig og kan få min kone til å vende tilbake til meg i glede og vi kan få barn sammen. Til å begynne med tvilte jeg ikke på før jeg tok kontakt med ham og deretter kastet mektige trylleformular på meg og fikk kona mi tilbake. Og nå er vi også fornøyde med flotte barn, helt fra dagen Great BaBa Ogbogo jobbet for meg og løste problemene mine. Jeg gjorde et sterkt løfte om at så lenge jeg lever, vil jeg fortsette å vitne om godheten til hans store gjerninger, og for de der ute som har forhold og ekteskapelige vansker, raskt skulle kontakte ham og bli en lykkelig vitnemål som meg. Jeg slipper kontakten hans her, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com, eller WhatsApp-nummeret hans. +2349020168697

  Han fikk ekskonen min tilbake til meg i glede

  Han botet meg fra en impotent mann til en virkelig mann.

  SvarSlett
 27. Omg I Finally Got Helped  !! I'm so excited right now, I just have to share my testimony on this Forum.. The feeling of being loved takes away so much burden from our shoulders. I had all this but I made a big mistake when I cheated on my wife with another woman  and my wife left me for over 4 months after she found out..  I was lonely, sad and devastated. Luckily I was directed to a very powerful spell caster Dr Emu who helped me cast a spell of reconciliation on our Relationship and he brought back my wife and now she loves me far more than ever.. I'm so happy with life now. Thank you so much Dr Emu, kindly Contact  Dr Emu Today and get any kind of help you want.. Via Email emutemple@gmail.com or Call/WhatsApp +2347012841542

  SvarSlett
 28. Five weeks ago my boyfriend broke up with me. It all started when i went to summer camp i was trying to contact him but it was not going through. So when I came back from camp I saw him with a young lady kissing in his bed room, I was frustrated and it gave me a sleepless night. I thought he will come back to apologies but he didn't come for almost three week i was really hurt but i thank Dr.Azuka for all he did i met Dr.Azuka during my search at the internet i decided to contact him on his email dr.azukasolutionhome@gmail.com he brought my boyfriend back to me just within 48 hours i am really happy. What’s app contact : +44 7520 636249‬

  SvarSlett
 29. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
  Nå ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlett
 30. GODE NYHETER ER DET JEG HAR BRUKT TIL DEG ALLE.
  Jeg har nylig lest om investeringer i krypto/forex/bitcoins fra en blogg, og jeg velger å prøve å tjene mer da jeg begynte å falle i feil hender, jeg mistet € 1000, jeg stoppet og sa til meg selv at dette er falskt til vennen min juliana fortalte meg om MR, JAMES TRADING PLATFORM, jeg tok raskt kontakt med denne mannen, og dette var hvordan jeg begynte å tjene € 8.000 hver uke ved å bytte bitcoins med ham, jeg tjener mer og mer. Du kan prøve i dag via kontakt nedenfor, bitcointrade965@gmail. com

  SvarSlett
 31. Mitt navn er Valerie N. Dette er en dag full av glede i livet mitt på grunn av hjelpen som mor daggry tilbød meg å hjelpe meg med å gjenopprette min eksmann med sin magi og kjærlighet. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min virkelig var utro mot meg og lette etter skilsmisse, men da jeg kom over Mother Dawn, send en e -post på internett om hvordan hun hjalp så mange mennesker med å motta eks og hjelper å etablere forholdet. og gjør folk lykkelige i forholdet. Jeg forklarte situasjonen min for henne, og så lette jeg etter hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at hun ville hjelpe meg med saken min, og her er det nå fordi mannen min har forandret seg for alltid. Han vil alltid være ved min side og kan ikke gjøre noe uten min tilstedeværelse. Jeg er veldig glad for ekteskapet mitt, en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett at Mother Dawn virkelig er en sann heks. VENNLIGST VENNLIGST HJELP MOR DAWN NU LIVE E -POST: dawnacuna314@gmail.com eller WhatsApp +17168691327 hun er det eneste svaret på problemet ditt og får deg til å føle deg lykkelig i forholdet ditt.
  1 ELSKER STAV
  2 VINN TILBAKE EX
  3 KVINNEFRUKT
  4 STAVEKOMMONSJON
  5 BESKYTTELSE
  STAV 6 STAV FORRETNING
  7 STAV GOD JOBB
  8 LOTTERI STAV og STAV SAK

  SvarSlett
 32. Jeg vil si til verden for å feire dette flotte vitnesbyrdet med meg, jeg tror aldri jeg noen gang kan få min ekskjæreste tilbake en dag. Min historie og takksigelse går til Dr, Kellymanson Da kjæresten min forlot meg, trodde jeg aldri at jeg ville være i stand til å få ham tilbake etter alt han har utsatt meg for, men jeg er så glad at etter innblandingen fra Dr. KellyManson var jeg i stand til å få kjæresten min tilbake etter 24 timer, og jeg er stolt av å si at den som noen gang trenger hjelp til å få tilbake sin elsker eller åndelige gjerninger, bør kontakte Dr. Kellymanson på e-posten hans: { Kellymanson520@gmail.com } dette er grunnen til at jeg også ønsker å la alle som trenger hjelp der ute også søke hjelp fra ham slik at han kan hjelpe deg også. send ham e-post via: { kellymanson520@gmail.com } eller WHATSAPP hans Hotline: +2348162103711

  SvarSlett
 33. Jeg deler dette vitnesbyrdet til partnere som lider i forholdet sitt fordi det finnes en varig løsning.

  Mannen min forlot meg og våre 2 barn for en annen kvinne i 3 år. Jeg prøvde å være sterk bare for barna mine, men jeg kunne ikke kontrollere smertene som plager hjertet mitt. Jeg ble såret og forvirret. Jeg trengte hjelp, så jeg forsket litt på internett og kom over et nettsted der jeg så at Dr. DAWN ACUNA, en trollformler, kan hjelpe å få elskere tilbake. Jeg tok kontakt med henne og hun ba en spesiell bønn og trollformler for meg. Til mine overraskelser kom mannen min hjem etter 3 dager. Det var slik vi ble gjenforent igjen og det var mye kjærlighet, glede og fred i familien.

  Du kan også kontakte Dr. DAWN ACUNA for rask løsning.
  1) Hvis du vil gjenforenes med kjæresten din.
  2) Hvis du trenger fred/ glede/ lykke i ekteskapet ditt.
  3) Hvis du ønsker å behandle infertilitet.
  4) Hvis du ønsker å kurere noen form for sykdom, kreft/hiv/blokkrør/etc.
  5) Hvis du ønsker å tiltrekke deg noen inn i livet ditt.
  Whatsapp: +2348032246310
  E-post: dawnacuna314@gmail.com

  SvarSlett
 34. Mitt navn er Estela Dovydas og jeg er her for å sette pris på Dr Isikolo. Jeg har alltid hatt et komplisert forhold til kjæresten min. Vi kjempet så mange ganger på grunn av usikkerhet på begge sider, og vi skilte oss. Jeg visste godt at jeg fortsatt elsker ham og trengte ham tilbake i livet mitt. Han forsømte min bønn og innsats for å gjøre ting riktig, og jeg fikk informasjon om at han allerede hadde sett en annen dame. Jeg kunne ikke hjelpe situasjonen, så jeg måtte kontakte DR ISIKOLO og vi snakket og jeg forklarte meg alt. Han forsikret meg om at han vil hjelpe meg og sørge for at jeg får ham tilbake til meg. Han kastet ikke bort tid på å hjelpe meg, og han gjenopprettet kjærligheten og gleden vi delte, og jeg fikk mannen min tilbake til meg. Jeg vet bedre at alt så mange mennesker sier om DR ISIKOLO faktisk er sant da jeg fikk resultatet av arbeidet hans for meg 48 timer som han lovet. Stol på meg, han kan hjelpe deg også hvis du tror. Så bare ta kontakt med ham nå. E-postkontakten hans: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

  SvarSlett